El 20 de juny la Masia d’en Cabanyes acollirà la segona Taula Territorial de l’Economia Social de l’Alt Penedès i Garraf, convocada per Coopsetània, l’ateneu cooperatiu de l’Alt Penedès-Garraf. La taula està oberta a tots els actors de l’economia social i del tercer sector, entitats locals, centres educatius, així com representants institucionals d’aquest àmbit. L’objectiu de la trobada és visibilitzar l’economia social i cooperativa al territori i facilitar l’articulació conjunta d’aquesta amb els seus diversos actors.

En aquesta segona taula es treballaran tres àmbits: medi ambient, entorn natural, paisatge i economia social i solidària; administració pública local i economia social i solidària; i promoció, formació i difusió de l’economia social i solidària. Els interessats poden inscriure’s a coopsetania.cat.

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!