Coopsetània convoca la segona Taula Territorial de l’Economia Social

juny 18, 2018

El 20 de juny la Masia d’en Cabanyes acollirà la segona Taula Territorial de l’Economia Social de l’Alt Penedès i Garraf, convocada per Coopsetània, l’ateneu cooperatiu de l’Alt Penedès-Garraf. La taula està oberta a tots els actors de l’economia social i del tercer sector, entitats locals, centres educatius, així com representants institucionals d’aquest àmbit. L’objectiu de la trobada és visibilitzar l’economia social i cooperativa al territori i facilitar l’articulació conjunta d’aquesta amb els seus diversos actors.

En aquesta segona taula es treballaran tres àmbits: medi ambient, entorn natural, paisatge i economia social i solidària; administració pública local i economia social i solidària; i promoció, formació i difusió de l’economia social i solidària. Els interessats poden inscriure’s a coopsetania.cat.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!