Coopsetània participa a les Fires de Maig de Vilafranca

maig 17, 2019

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès i el Garraf, Coopsetània, participa des d’avui i fins diumenge a les Fires de Maig que es celebren a la zona esportiva de Vilafranca del Penedès.

L’ateneu, que vetlla per la promoció de l’economia social al territori, durà a terme una xerrada sobre consum responsable amb la col·laboració de Som Energia i Som Mobilitat a l’Espai Demo de les fires.

A més, a l’estand 22 de l’Espai Llar hi haurà l’exposició Llavors, una mostra de plafons que pretenen transmetre als visitants de les fires els valors principals de l’Economia Social i Solidària (ESS).

La xerrada sobre consum responsable es farà el dissabte 18 a les 17h i és gratuïta; i l’exposició estarà disponible fins diumenge en els horaris d’obertura de la fira (divendres i dissabte de 10 a 21.30h i diumenge de 10 a 21h).

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!