Més de 200 fotografies participen a un concurs d’Actua

maig 23, 2019

La cooperativa ACTUA sccl, que té per finalitat la realització de projectes socioeducatius per la promoció social de les persones i la prevenció de situacions de vulnerabilitat en infants i joves, ha impulsat un concurs de fotografia per a totes les edats.

La finalitat del concurs, al qual han posat el nom d’ACTUART, és dinamitzar la cooperativa internament i aportar una eina a tots els seus àmbits d’intervenció que suposi una millora del treball terapèutic i de competències. Les participants han estat membres d’Actua o infants i joves que resideixen en algun dels seus centres o participen d’algun dels seus serveis.

Amb l’objectiu que totes les persones poguessin aprendre els aspectes clau a l’hora de realitzar fotografies, Actua va dur a terme quatre sessions fotogràfiques; a la vegada que es fomentava una campanya de recollida de càmeres per tal que hi participés el màxim de gent possible.

Gràcies a la col·laboració d’un referent fotogràfic de cadascun dels projectes de la cooperativa ha estat possible arribar a tots els territoris i a totes les persones, transmetent les informacions, les accions i l’esperit d’ACTUART.

El concurs ha rebut més de 200 fotografies, que s’han distribuït en 3 categories:
. Participants de 3 a 12 anys
. Participants de 13 a 21 anys
. Treballadors i treballadores.

Cadascuna de les categories tenia 3 guanyadores, escollides per un jurat. Totes les fotografies guanyadores, juntament amb una desena de fotografies més que han estat seleccionades, formaran part d’una exposició itinerant.

L’exposició s’inugurarà demà divendres 24, a les 18h de la tarda a la seu d’Actua, al carrer Sant Raimon de Penyafort, 8, de Vilafranca del Penedès. També es farà l’entrega de premis de l’ACTUART.


0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!