S’obre la convocatòria de subvencions per la incorporació de persones sòcies

jul. 15, 2019

Divendres, 12 de juliol, es va obrir la convocatòria de Subvencions per a la incorporació com a persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball a cooperatives o societats laborals. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 27 de juliol.

Poden beneficiar-se d’aquesta subvenció les cooperatives i societats laborals que acreditin haver incorporat com a sòcies treballadores o sòcies de treball a persones desocupades o a treballadores vinculades a l’empresa amb contracte de treball de caràcter fix o temporal.

La convocatòria de subvenció l’obre el Departament de Treball, Afers Socials i Família. Link al formulari.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!