Coopsetània organitza dues formacions sobre cooperativisme adreçades a assessories

set. 13, 2019

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès i el Garraf, Coopsetània, organitza a finals d’aquest mes dues formacions destinades a gestories, assessories, personal tècnic de l’administració pública vinculat a promoció econòmica i a futurs professionals de l’àmbit de la gestió i l’assessorament econòmic. Les formacions pretenen donar eines per tal que els assessors i gestors puguin informar els seus clients sobre els avantatges de les cooperatives i el seu règim fiscal.

La primera formació se centrarà en els avantatges de les cooperatives i es farà el 24 de setembre al matí, mentre que la segona tractarà el règim fiscal de les cooperatives i es durà a terme el 25 de setembre, també durant el matí. Ambdues sessions es faran a la seu d’Actua i Coopsetània, al carrer Sant Raimon de Penyafort de Vilafranca. Les formacions, que són gratuïtes i aniran a càrrec de la cooperativa Facto Assessors, tindran una durada de tres hores cadascuna i es pot escollir fer les dues o només una. Per a les inscripcions cal consultar la pàgina web coopsetania.cat.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!