Coopsetània estrena canal de Youtube amb propostes sobre habitatge cooperatiu

oct. 31, 2019

“Respostes de l’ESS pel dret a un habitatge digne”, aquest és el tema que centra els dos vídeos amb els quals Coopsetània ha estrenat canal de Youtube. Es tracta de dues peces sobre la taula rodona sobre habitatge que l’Ateneu va organitzar en el marc de la Quinzena de l’ESS a l’Alt Penedès-Garraf i en la qual hi van participar Ferran Aguiló (La Dinamo Fundació), Xavier Julve (Omplim els Buits), Isabel Téllez (Sindicat de Llogaters), Ingo Von Sundahl (Co-housing Barcelona) i Gemma Vendrell (Sostre Cívic). La taula rodona va estar moderada per la periodista Laia Paretas.

Un dels vídeos és un resum de quatre minuts de la jornada, mentre que el segon és la jornada íntegra.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!