Coopsetània estrena local i nou vídeo promocional

març 11, 2020

Divendres al migdia va tenir lloc la inauguració de la nova seu social de Coopsetània, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès-Garraf. Situat al carrer General Prim, número 6 de Vilafranca, el local acollirà el personal tècnic de l’entitat i serà el punt de referència on s’atendran totes les consultes al voltant de creació de cooperatives i altres iniciatives de l’economia social. 

Des que va iniciar la seva trajectòria, ara fa dos anys i mig,  l’Ateneu compartia espai amb la cooperativa Actua, també a Vilafranca. Oriol Martín, de la cooperativa Facto Assessors -una de les impulsores de Coopsetània- apuntava que el local era una necessitat: “Aquest és el tercer any del projecte, creiem que hem aconseguit ser referents al territori en quant a economia social i pensem que ara ja calia tenir un espai de referencialitat també física”. Martín va subratllar que l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès-Garraf treballa per crear teixit cooperatiu “i,  per tant, generar llocs de feina al territori”.

Les obres de rehabilitació del local les van fer divuit joves usuaris d’Actua en el marc d’un pla d’ocupació i formació. 

Som Coopsetània

Durant l’acte d’inauguració es va presentar un vídeo promocional de Coopsetània que en un minut resumeix la tasca que du a terme l’Ateneu, elaborat per La Fatxenda. I és que entre 2018 i 2019 Coopsetània ha acompanyat un total de 55 projectes, dels quals 7 s’han acabat constituint en entitats de l’ESS (5 cooperatives i 2 associacions), mentre que amb  moltes de les restants continuen encara treballant en la seva constitució. Així mateix, ha promogut la inserció laboral de 67 persones en l’àmbit de l’Economia Social i ha impulsat més de 130 accions adreçades a promoure i fomentar l’ESS al territori. 


1 Comment

  1. Fabiana charrua

    Soy de Ribes. Me a encantado vuestra cooperativa. Estoy empezando un nuevo proyecto. Poderia venir a encontrar me con vosotros? Abrazos

    Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!