Seguim actius

abr. 7, 2020

La crisi sanitària de la Covid-19 ens ha obligat, com a tots els sectors no prioritaris, a tancar la nostra seu fins a nou avís. Lluny d’aturar-nos i deixar la nostra activitat, l’Ateneu continua actiu. L’equip tècnic estarà localitzable de manera telemàtica i podeu contactar amb normalitat amb ell per telèfon i correu electrònic. A més, s’estan articulant espais de trobades virtuals per tal de respondre a consultes, inquietuds i assessoraments.

Les cooperatives I entitats de l’Economia Social de l’Alt Penedès-Garraf, com la majoria del teixit productiu, s’han vist afectades i es troben fent un esforç per mantenir llocs de treball de qualitat, així com la continuïtat de la seva activitat, que per naturalesa està molt arrelada al territori i té una forta vocació de tenir-hi un impacte social.

Formació, acompanyament, diagnosi i comunicació

Plenament conscients d’aquesta necessitat, Coopsetània dona suport al teixit cooperatiu del territori en un moment vital per continuar la seva activitat i es posa a disposició de totes les entitats per acompanyar-les. Des de la primera setmana I mentre duri l’estat d’alarma, Coopsetània organitza, juntament amb altres Ateneus de la Xarxa d’Ateneus de Catalunya, diverses càpsules formatives en línia obertes a totes les cooperatives i entitats de l’ESS (mesures laborals, fiscals I econòmiques per fer front a la crisi, iniciació al màrqueting digital, etc.). Al mateix temps, ofereix assessorament I acompanyament telematics i està elaborant una diagnosi sobre les necessitats de les entitats del territori. Finalment, Coopsetània també posa a disposició de totes les cooperatives i entitats, el seu equip de comunicació per reforçar des dels seus canals la promoció de les accions que aquestes duen a terme.

Contacte:

687 61 13 56 o coordinacio@coopsetania.cat


0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!