Coopsetània participa a les Fires de Maig virtuals que se celebraran aquest cap de setmana

maig 21, 2020

Aquest cap de setmana se celebren les Fires de Maig de Vilafranca que degut a la crisi santiària de la covid-19 es faran de forma virtual, esdevenint la primera mostra multisectorial que fa en línia en tot el país. Com en els darrers tres anys, Coopsetània hi participarà.

A l’espai virtual de les fires hi participaran més d’un centenar d’expositors. Coopsetània es trobarà dins l’espai d’assicioacions i entitats i tots els visitants que ho vulguin podran contactar amb l’equip tècnic de l’Ateneu Cooperatiu demanant cita prèvia per WhatsApp al 687 61 13 83. La reunió es farà en línia a través de canal Meet.ji.si/COOPSETANIA

Estand de Coopsetània: :https://firesdemaig.vilafranca.cat/expositors/associacions-i-entitats/coopsetania-ateneu-cooperatiu-alt-penedes-i-garraf

Canal: https://meet.jit.si/COOPSETANIA (cal demanar cita prèvia per WhatsApp al 687 61 13 83)

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!