Coopsetània estrena Instagram

maig 22, 2020

L’Ateneu Cooperatiu de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf, Coopsetània, ha obert aquesta setmana el seu compte a Instagram. D’aquesta manera, l’entitat està present a les xarxes socials de Twitter, Facebook, Linkedin, Youtube i Instagram, a banda de disposar de la seva pàgina web.

Aquesta estrena coincideix en un moment de confinament històric, on les activitats de l’ateneu es desenvolupen de manera telemàtica. Així, l’abast de Coopsetània arribarà a altres entitats i perfils més joves, ja que un dels eixos de treball de l’ateneu es centra en el sector educatiu i busca estendre el model cooperatiu i el funcionament de l’economia social i solidària (ESS) a alumnes d’instituts i escoles i al seu professorat.

El nou canal d’Instagram de Coopsetània arriba també durant les Fires de maig de Vilafranca, que enguany s’estan duent a terme de manera virtual, i durant la difusió de la campanya conjunta dels 14 ateneus cooperatius de Catalunya #MésQueMai, campanya que té per objectiu donar a conèixer els serveis dels ateneus i donar suport i respostes a les necessitats del teixit social i empresarial dels diferents territoris en una època convulsa.

Podeu seguir l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès i el Garraf a @coopsetania_ (IG) a @coopsetania (Twitter) o a Coopsetània, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès i el Garraf (Facebook i Linkedin).

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!