El pròxim divendres, 16 d’octubre, Coopsetània organitza la vuitena Taula Territorial de l’ESS al’Alt Penedès i el Garraf . Sota el títol “Afrontem la crisi actual: reptes i propostes per a la vida”, comptarà amb la participació i ponència de Josep Manel Busqueta,  pastisser i economista, membre del col·lectiu Seminari d’Economia Crítica Taifa. Amb aquesta convocatòria, Coopsetània pretén analitzar com la pandèmia ha accentuat la crisi econòmica i ha posat en escac el sistema econòmic actual i les seves pràctiques. Al mateix temps, es cercaran els reptes que se’ns presenten i cerquem sinèrgies territorials per articular les propostes que sorgeixin.

A banda de l’aportació de Busqueta, la Taula Territorial també servirà per presentar l’estudi diagnòstic elaborat per Coopsetània per mesurar l’impacte de la crisi de la covid a les entitats de l’ESS a l’Alt Penedès i el Garraf.

La Taula serà virtual i es farà a través de zoom. És per això que cal inscriure’s prèviament.

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!