Coopsetània organitza una Taula Territorial al voltant dels reptes que planteja la crisi actual

oct. 1, 2020

El pròxim divendres, 16 d’octubre, Coopsetània organitza la vuitena Taula Territorial de l’ESS al’Alt Penedès i el Garraf . Sota el títol “Afrontem la crisi actual: reptes i propostes per a la vida”, comptarà amb la participació i ponència de Josep Manel Busqueta,  pastisser i economista, membre del col·lectiu Seminari d’Economia Crítica Taifa. Amb aquesta convocatòria, Coopsetània pretén analitzar com la pandèmia ha accentuat la crisi econòmica i ha posat en escac el sistema econòmic actual i les seves pràctiques. Al mateix temps, es cercaran els reptes que se’ns presenten i cerquem sinèrgies territorials per articular les propostes que sorgeixin.

A banda de l’aportació de Busqueta, la Taula Territorial també servirà per presentar l’estudi diagnòstic elaborat per Coopsetània per mesurar l’impacte de la crisi de la covid a les entitats de l’ESS a l’Alt Penedès i el Garraf.

La Taula serà virtual i es farà a través de zoom. És per això que cal inscriure’s prèviament.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!