Coopsetània organitza dues sessions per presentar les subvencions que es pot acollir el sector cultural

nov. 24, 2020

Seran gratuïtes, el 2 i el 4 de desembre en format virtual, i estan adreçades a entitats, associacions, autònoms i empreses de l’àmbit cultural

Coopsetània, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès-Garraf, organitza els pròxims 2 i 4 de desembre la càpsula formativa “Mesures econòmiques per pal·liar els efectes de la pandèmia al món cultural”. Adreçada a entitats, associacions, autònoms i empreses del sector cultural, té per objectiu presentar les diferents línies de subvenció que l’administració pública ha impulsat per donar suport econòmic als diferents agents que formen part d’aquest col·lectiu (ara per ara hi ha diverses línies d’ajuda econòmica destinades a diferents agents del sector cultural, algunes de les quals vigents i d’altres aturades temporalment).

La càpsula formativa s’estructura en dues sessions virtuals de dues hores  (de 10 a 12 del matí) a càrrec de la cooperativa Facto Assessors. L’objectiu de Coopsetània és presentar de manera clara i concisa les diferents opcions d’ajudes públiques adreçades a un dels sectors que més està afectant la covid-19 i explicar, fins i tot amb una part pràctica, quina documentació cal aportar en cada cas, com fer-ho i quan.

Aquesta càpsula formativa és gratuïta, però per participar-hi és imprescindible inscriure’s a través de la web www.coopsetania.cat/agenda

Des de fa tres anys Coopsetània treballa per donar a conèixer l’Economia Social al territori de l’Alt Penedès i Garraf. L’Ateneu Cooperatiu és un punt de referència per enfortir l’economia social i cooperativa per avançar col·lectivament cap a una societat més justa i cohesionada; per impulsar, coordinar i desenvolupar projectes i activitats de foment i promoció de l’economia social i cooperativa al territori; per contribuir a la creació d’empreses d’economia social i cooperativa; per afavorir la inserció laboral en empreses cooperatives i societats laborals; i per oferir formació regular a persones, entitats i institucions sobre l’economia cooperativa, social i solidària. D’ençà de la crisi social i econòmica derivada de la covid-19, Coopsetània ha adaptat el seu programa i la seva manera de treballar per donar suport a totes les entitats, col·lectius, persones o  empreses apropant i donant a conèixer les diferents mesures econòmiques existents per pal·liar els efectes de la pandèmia.  

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!