La Mancomunitat Penedès-Garraf i Coopsetània col·laboren per impulsar l’economia social i cooperativa

juny 2, 2021

La Mancomunitat Penedès-Garraf i l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès i Garraf, Coopsetània, han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar un pla de treball conjunt en l’àmbit de l’emprenedoria i amb la voluntat de donar resposta a les necessitats de desenvolupament econòmic i social del territori.

Sergi Vallès, president de la Mancomunitat, i Xavier Vallès, en representació de Coopsetània, han segellat recentment l’acord per impulsar aquest conveni que pretén mitjançant el Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat, avançar en la generació d’ocupació de qualitat i l’enfortiment del territori, així com en la promoció de l’economia social i solidària als municipis de les comarques del Penedès i Garraf.

Amb aquest conveni, les dues entitats es comprometen també a generar sinèrgies per optimitzar els recursos públics en els diferents serveis destinats a l’emprenedoria, especialment la col·lectiva i social. El Pla de treball es desenvoluparà conjuntament i preveu impulsar un programa formatiu tant per a les persones emprenedores com per al personal de la Mancomunitat; també es promocionarà l’activitat de Coopsetània i es col·laborarà en difondre els principis de l’economia social solidària i el foment d’iniciatives basades en models econòmics més justos, democràtics, equitatius i ecoresponsables per satisfer les necessitats de les persones.

Coopsetània és l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès i Garraf i és una eina de promoció i foment de l’economia social i solidària al territori. Des d’aquesta entitat, autogestionada per diferents cooperatives del territori i finançada pel departament de Treball, Benestar i Família de la Generalitat, s’ofereix assessorament i acompanyament a projectes, iniciatives i emprenedors que volen constituir-se en cooperativa, es fan formacions de tota mena en l’àmbit de l’economia social i s’organitza també activitats de promoció, difusió i intercooperació per fer créixer el model cooperatiu al territori.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!