Coopsetània i la Cambra de Comerç s’alien per potenciar l’economia social

oct. 29, 2021

La Cambra de Comerç de l’Alt Penedès i Coopsetània, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès i Garraf, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’impulsar projectes conjunts, enfortir el teixit empresarial de la comarca i l’economia social i solidària (ESS), i treballar plegats per a la projecció econòmica i social de l’entorn.

Totes dues entitats s’han compromès a treballar plegades en benefici de les empreses i cooperatives de l’Alt Penedès i el Garraf. D’aquesta manera, els socis i entitats de cadascuna de les dues organitzacions podran participar a actes oberts com conferències, tertúlies, cicles temàtics i reunions congressuals convocats per l’altra entitat. La finalitat del pacte és afavorir el creixement econòmic del territori i donar suport a tots aquells projectes del món cooperatiu que són claus per a la recuperació després de la pandèmia.

El conveni entre la Cambra de l’Alt Penedès i Coopsetània tindrà una vigència de 4 anys, ampliable anualment un cop esgotat aquest termini i ha estat signat pel president de la Cambra de l’Alt Penedès, Ramon Giró, i el president de l’associació Entrem-hi Xavier Vallès en representació de Coopsetània.

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès i Garraf forma part, juntament amb altres tretze, de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius de Catalunya (XAC), una iniciativa impulsada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. A l’Alt Penedès i el Garraf Coopsetània l’impulsen cinc cooperatives del territori: Actua, Bildi GrafiksFacto, La Fura,  ha agafat forma gràcies a l’aliança dels principals representants de l’economia social de les dues comarques, entre els quals hi ha Entrem-hi, Actua, Nou Verd, Facto, La Fura continguts, Cal Trajo i Nou verd i Bildi Gràficks.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!