Una trentena de persones participa a la segona jornada de Realitats i marc legal per l’ocupabilitat de persones migrades

oct. 29, 2021

El passat divendres 22 d’octubre, va tenir lloc la segona jornada de Realitats i marc legal per l’ocupabilitat de persones migrades, emmarcada en el cicle d’Experiències d’inserció des del món local, que vam dur a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges. Valorem l’assistència de forma molt postiva, ja que van participar-hi una trentena de persones.

A la jornada Marc Peiró, advocat professional especialitzat en temàtiques de regularització de persones migrades i membre de  ILLAY LEGAL SCCLP, va parlar dels circuits per la regularització de papers de persones migrades . En Marc també es va referir a la llei d’estrangeria i d’un sistema burocràtic ple d’obstacles que es troben les persones migrades per poder regular la seva situació administrativa.

Posteriorment, va tenir lloc la intervenció de Lamine Bathily, qui va posar veu a vivències reals i va explicar la seva trajectòria dins del sindicat de Manters de Barcelona i la creació de la cooperativa del Top Manta.

La jornada va finalitzar amb la participació de la Luz i la Diana, dues integrants de MigrESS, associació que promou la participació de persones migrades en el teixit de l’Economia Social i Solidària a Catalunya. 

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!