S’impulsa el programa Ocell de Foc per facilitar la inserció laboral o formativa de joves amb problemes de salut mental

oct. 28, 2022

El Departament d’Empresa i Treball, a través de la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives, vol aprovar el programa de subvencions Ocell de foc amb la finalitat d’impulsar projectes que tinguin per objectiu l’atenció a joves, especialment aquells amb problemàtica de salut mental, i el seu acompanyament cap a l’autonomia personal i la construcció d’una vida independent, proporcionant-los les eines i els recursos per poder aconseguir-ho i per assolir la seva inserció laboral en l’empresa ordinària o la recuperació del seu itinerari formatiu.

Per donar a conèixer el Programa, s’organitzen arreu del territori diverses sessions informatives adreçades especialment a entitats que puguin desenvolupar projectes especialment adreçats a acompanyar aquests joves cap a l’autonomia i la construcció d’una vida independent. Per a les comarques del Penedès, Garraf i Anoia la sessió serà el pròxim 16 de novembre a dos quarts d’onze del matí al Palau Firal de Manresa.

Les persones i entitats interessades en assistir-hi cal que completin aquest formulari

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!