Crida a cooperatives i entitats per presentar propostes d’activitats per la QuinzenaESS

abr. 18, 2023

Del 2 al 16 de juny torna la Quinzena de l’ESS, l’altaveu de l’economia social i solidària a l’Alt, Baix Penedès, Anoia i el Garraf, que enguany arriba a la cinquena edició. Amb la voluntat d’aconseguir un programa divers, transversal i participat, s’obre la convocatòria perquè totes les cooperatives i entitats de l’ESS, així com les administracions públiques puguin aportar idees o propostes concretes per sumar-se a la programació.

La Quinzena de l’ESS és una programació d’actes concentrats en dues setmanes per mostrar a la població que una altra economia més justa i sostenible amb el medi i les persones és possible i, alhora, visibilitzant totes aquelles entitats i agents que la fan possible. Sota el lema «L’Economia Social i Solidària t’envolta» hi tenen cabuda tota mena d’activitats adreçades al públic general i professional i que d’una manera o altra serveixin per explicar o mostrar alguna experiència o concepte relacionat amb l’existència d’aquesta altra manera de fer economia, de viure i de relacionar-se. Una manera més justa, sostenible, feminista, transformadora, inclusiva, empoderadora… El ventall de possibilitats és ampli: des de visites o passejades que ens descobreixin o posin en forma, tastos o mercats de productes, a xerrades, debats, conferències, tallers, passi de documentals i presentacions de llibres o d’iniciatives, exposicions, concerts, espectacles o sessions de joc, etc.

Si penseu en alguna activitat que sigui d’interès donar a conèixer o bé ja compteu amb alguna acció programada que podria sumar-se i crear sinergies amb la Quinzena, no dubteu a omplir aquest formulari! Ens posarem en contacte amb vosaltres per treballar plegades donant-li la màxima difusió i aconseguir així, entre totes, fer xarxa i fer créixer la Quinzena de l’ESS. Més informació aquí.

1 Comment

  1. La teranyina cooperativa de técniques SCCL

    Treballar la difusió del cooperativisme als pobles del penedés que tenen poc impacte amb els valors de l’economia social i solidària. a través de xerrades i petites actuacions musicals.
    També amb una petita exposició explicativa del que volem
    posar en valor

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. ArqueoVitis sumem activitats a la 5a Quinzena d’Empreses de l’Economia Social i Solidària – ArqueoVitis - […] Teniu més informació al web de Coopsetània. […]

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!