Regala Color, la nova cooperativa d’estampació digital nascuda al Vendrell

maig 4, 2023

Regala Color és el nom de la nova cooperativa que s’ha constituït al Vendrell, el Baix Penedès, dedicada a l’estampació digital. Està integrada per dos germans, Sandra i Sebastián Moreno, que van decidir impulsar aquesta iniciativa ara fa gairebé un any. La Sandra ha treballat durant molt de temps en l’àmbit del disseny gràfic, però les dificultats dels últims temps per trobar feina la van empènyer cap a l’emprenedoria. Va fer un pla d’empresa a l’Eina Espai Empresarial del Vendrell, que són els que la van informar que una de les opcions que tenia era constituir una cooperativa.
Com que havien de ser dues persones, es va acabar sumant al projecte el seu germà Sebastián. Tots dos van contactar amb Coopsetania, que els va guiar durant tot el procés. “Nosaltres començàvem de zero i ells ens van marcar tots els passos, el seu suport ha estat fonamental”, remarca la Sandra. Els tràmits administratius van retardar el procés, però fa prop d’un mes ja ho van tenir tot llest i van poder presentar en societat Regala Color.


“És un nom fàcil de recordar i té un significat positiu, com de regalar alegria, vida”, explica el Sabastián. La cooperativa es dedica a l’estampació digital, a través de la tècnica DTF, que permet fer estampacions en diferents tipus de teixits. La màquina d’estampat la tenen en un local de Mas Borràs, on també disposen d’un petit despatx. La Sandra s’encarrega de la part del disseny i el Sebastián, de tot el relacionat amb la logística.
En aquest mes de vida, el boca a boca ha funcionat de manera molt destacable, i ja acumulen diferents comandes. Poden fer estampacions en samarretes, dessuadores, coixins o roba esportiva, així com en capses, sobres o tasses, per a empreses que vulguin tenir el seu nom o logotip als materials. “És ideal per fer un detall a algú, però també pot servir per a grups que vulguin tenir un equipament igual, com ha passat amb un club d’amants del motor que ens ha contactat”, detalla Sandra Moreno.


També ofereixen l’opció d’entregar només les tires d’estampats, perquè el client després les posi on vulgui. La Sandra i el Sebastián estan contents de com els està anant el projecte fins ara i es mostren agraïts per la tutela que els han fet des de Coopsetània, amb els quals apunten que continuen en contacte.

1 Comment

  1. Fco Javier

    Buenos días!. Cómo puedo contactar con ellos?

    Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!