Coopsetània enceta una nova edició de l’itinerari formatiu Consolida’t adreçat a cooperatives i entitats que vulguin créixer o consolidar-se

jul. 4, 2023

Dilluns, 10 de juliol, comença la primera de les set sessions programades del cicle Consolida’t, un itinerari formatiu impulsat per l’ateneu cooperatiu Coopsetània i que té per objectiu oferir eines i recursos a cooperatives i entitats ja constituïdes per permetre’ls créixer i consolidar-se.

Per esdevenir útil i eficient, el Consolida’t programa set formacions en àmbits diversos i impartides cadascuna d’elles per cooperatives expertes i referents en cadascun d’ells. A més, totes les temàtiques responen a necessitats manifestes de cooperatives i entitats, per la qual cosa l’itinerari resulta d’especial interès. Per facilitar l’accés i participació en l’itinerari totes les sessions seran en línia i les persones interessades a seguir-lo poden inscriure’s a tot el cicle o únicament a les formacions que més els convinguin.

El Consolida’t s’iniciarà aquest mes de juliol i s’allargarà fins a primers d’octubre. La primera sessió, com s’ha apuntat, tindrà lloc el 10 de juliol i en ella s’abordarà la importància de la comunicació interna i s’explicarà com fer un pla de comunicació interna. Aquesta formació anirà a càrrec de la cooperativa L’Apòstrof. La segona sessió de l’itinerari serà el 12 de juliol i servirà per aprendre a interpretar la informació econòmica per a la presa de decisions estratègiques de cada entitat, la cooperativa encarregada d’oferir-la serà Facto.

Després d’una aturada al mes d’agost, el Consolida’t es reprendrà el mes de setembre amb la formació “Eines i tècniques de comercialització”, també a càrrec de Facto. En aquest cas, tindrà lloc el 18 de setembre i es donarà a conèixer elements de comercialització ètica i tècniques per augmentar el nombre de socis, projectes i facturació. El dia 21, encara de la mà de Facto, s’explicarà com funcionen les licitacions públiques. Les dues tres sessions de l’itinerari tindran lloc el 28 de setembre, amb una formació sobre com accedir a fons europeus, a càrrec de la cooperativa Amb Tu , el 3 d’octubre en una altra on l’Esberla oferirà eines per introduir la perspectiva ecofeminista a les entitats i, finalment, el 5 d’octubre el que es presentaran seran ajudes i bonificacions a la contractació laboral per entitats de l’Economia Social i Solidària.

Com totes les formacions i activitats que organitza Coopsetània, l’itinerari Consolidat és gratuït i per inscriure’s a les sessions que es desitgi o bé a tot el cicle sencer cal fer-ho a través d’aquest enllaç.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!