Onze gestories obtenen el segell “Aquí assessorem l’ESS”

des. 12, 2023

El mes de novembre Coopsetània va fer entrega del segell “Aquí assessorem l’Economia Social” a onze gestories de les comarques de l’Alt i Baix Penedès, Anoia i Garraf. Totes elles van participar al programa de formació contínua sobre cooperativisme i economia social que ofereixen tots els ateneus cooperatius. Es tracta d’un itinerari adreçat específicament a gestories i assessories per tal de facilitar-los totes les especificitats i actualitzacions fiscals, laborals i jurídiques del model cooperatiu per tal que puguin acompanyar en el seu dia a dia a cooperatives . L’obtenció del segell és, per tant, una acreditació que l’establiment té capacitat i expertesa per acompanyar qualsevol entitat de l’economia social i solidària.

Per obtenir el segell les gestories han de participar a les cinc sessions en línia, mentre que si ja el tenen d’anteriors edicions, per renovar-lo anualment cal assistir a una sessió per actualitzar coneixements.

Les gestories que enguany compten amb aquest segell són: Grup Carles, d’Igualada; Assessoria Integral Penedès de Vilafranca; Gallart Assessors, SL, de Vilafranca; Narsa, de Vilanova i la Geltrú; Assessoria Rovira, de Vilafranca; Ferrerons Assessors, de Sitges; Angie Assessoria, d’Igualada; Jané i associats, de Vilafranca; Despatx Serra, d’Igualda; Assessoria Parellada, de Vilafranca; i Cegecop, de Vilanova i la Geltrú.

Consulteu tots els detalls en aquest enllaç

0 Comments

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!