El butlletí mensual de Coopsetània incorpora informació d’entitats de l’ESS del territori

gen. 9, 2024

Aquest mes de gener Coopsetània renova el format del butlletí digital mensual i l’obre perquè totes les cooperatives i entitats vinculades a l’economia social i solidària de l’àmbit territorial de l’ateneu cooperatiu puguin difondre activitats, novetats i informació d’interès per al públic subscrit a aquest canal.

La nova newsletter de Coopsetània té la voluntat d’esdevenir una eina comunicativa referent pel que fa a l’ESS a les comarques de l’Alt i Baix Penedès, Anoia i Garraf. És per això que, a més de la informació sobre l’actualitat de l’Ateneu, l’agenda d’activitats que aquest organitza i un espai amb informacions d’interès (convocatòries de subvencions, llançament de noves eines per a entitats de l’economia social, etc.), a partir d’ara incorpora també informació generada pel teixit cooperatiu de la vegueria.

Per garantir aquesta referencialitat es fixen diversos criteris de publicació com ara la necessitat que la informació que es faci arribar sigui d’interès general i una novetat important de l’entitat emissora o que les activitats que es vulguin difondre siguin, prioritàriament, gratuïtes i accessibles. Alhora, per ara no s’inclourà taulell d’anuncis amb oportunitats laborals, ni tampoc articles d’opinió. En qualsevol cas, la informació s’haurà de fer arribar per correu electrònic abans del dia 28 de cada mes a comunicacio@coopsetania.cat fent constar sempre una adreça web per poder vincular i una imatge per acompanyar, si es considera oportú, el text.

1 Comment

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!