Coopsetània i La Dinamo promouen l’habitatge cooperatiu a Vilanova i la Geltrú

gen. 22, 2024

Després de tres sessions, el cicle “Impulsem l’habitatge cooperatiu a Vilanova i la Geltrú”, impulsat per Coopsetània i La Dinamo, ha conclòs aquest mes de gener. Ho ha fet amb la participació d’una quarantena de persones en cadascuna d’elles, de les quals una vintena han decidit organitzar-se per començar a fer els primers passos per fer realitat l’habitatge cooperatiu a la ciutat.

El cicle ha tingut lloc a la Casa del Mar de Vilanova i la Geltrú i s’ha estructurat en tres sessions monogràfiques ( 7 de novembre, 19 de desembre i 16 de gener) que han permès presentar, en primer lloc, les particularitats de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús i, posteriorment, explicar i detallar els passos a seguir per tirar endavant un projecte d’aquest tipus i la manera com s’ha de crear i ha de treballar un grup de persones que vulguin tirar-lo endavant.

El cicle va tancar-se amb una foto final del grup de persones que, després d’haver assistit a totes les sessions, ha decidit continuar caminant per generar un nou projecte cooperatiu en els propers anys a la capital del Garraf. Des de l’ateneu cooperatiu s’estarà amatent a totes les necessitats que els sorgeixin i per donar-los suport en l’empresa d’impulsar la primera promoció d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús a Vilanova i la Geltrú.

Des de Coopsetània es promou l’economia social i solidària en tots els àmbits i formes, buscant sempre l’enxarxament amb iniciatives i entitats del territori i d’arreu per intercooperar, col·laborar i crear sinergies. El cicle “Impulsem l’habitatge cooperatiu a Vilanova i la Geltrú”, que s’ha impulsat conjuntament amb La Dinamo, n’és una mostra.

0 Comments

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!