Torna una nova edició del cicle formatiu “Creem cooperatives, creem alternatives”

febr. 6, 2024

Coopsetània organitza una nova edició de l’itinerari “Creem cooperatives, creem alternatives” adreçat a totes aquelles persones emprenedores que vulguin tirar endavant un projecte d’autogestió col·lectiva i els calgui formació i informació per començar a tirar-lo endavant, o bé, a les persones que ja tinguin un projecte avançat i necessitin eines per gestionar-lo. Aquest cicle s’organitza en cinc sessions virtuals i gratuïtes que serviran per endinsar-se en en model cooperatiu i en les diverses dimensions que el caracteritzen: laboral, jurídica, econòmica i fiscal, comunicativa i participativa.

El “Creem cooperatives, creem alternatives” començarà el 27 de febrer i acabarà el dia 12 de març; les cinc sessions seran totes en format virtual i començaran a dos quarts de deu del matí i tindran una durada d’entre 2 i 2,5 hores cadascuna d’elles. Amb aquest cicle es donaran eines per conèixer com planificar i dur a terme la creació d’una cooperativa, per entendre el funcionament de les vinculacions societàries i els règims laborals aplicables, aprofundir en l’estructura jurídic-societària de les cooperatives, capacitar per analitzar diversos escenaris financers i promoure bones pràctiques comptables i de comercialització, reflexionar sobre la dimensió comunicativa a l’hora de crear una cooperativa i donar eines per una bona gestió de la participació a la cooperativa.

Les cinc sessions estan plantejades com tallers teòric-pràctics en els quals s’exposaran coneixements i exemples reals per abordar en grup. Aquest és el detall de cadascuna d’elles:

Les inscripcions són gratuïtes i s’han de formalitzar a través d’aquest enllaç.

1 Comment

  1. Trinidad Gómez

    Bona tarda.
    Queden gravades les sessions i podem visualitzar-les en un sltre horari??
    Ho dic perquè pels matins treballo tots els dies.
    Si és així, puc enregistrar-me a la formació?

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!