Crida a la participació d’entitats de l’ESS de la vegueria

març 18, 2024

Coopsetània fa una crida a les entitats de l’economia social i solidària de qualsevol dels municipis de la vegueria Penedès per poder tirar endavant tres grans projectes que enguany està impulsant amb l’objectiu de visibilitzar, dinamitzar el mercat social i generar oportunitats per totes elles.

El propòsit de l’Ateneu Cooperatiu és reivindicar, una vegada més, l’existència d’una altra economia més justa i sostenible, una manera diferent de produir, distribuir i consumir que es basa a posar al centre les persones i les seves necessitats, en pensar en plural i no en singular, en mirar per la comunitat i el bé comú. Es vol visualitzar que són centenars d’entitats (cooperatives, associacions, fundacions, empreses d’inserció, centres especials de treball, confraries…) i comunitats de vida que la fan possible, proveint de productes i serveis que satisfan totes les nostres necessitats (alimentació, cultura, energia, habitatge, cures, oci, comunicació, mobilitat, gastronomia, roba, etc.)

Els tres projectes impulsats simultàniament, units per aquest propòsit comú i estretament relacionats, són: 

  • El cercador web de productes i serveis que permetrà a empreses, administracions públiques i ciutadania identificar productes i serveis que ofereixen les entitats de l’ESS i facilitar així la compra o contractació.
  • El mapa d’entitats de l’ESS que es publicarà en suport paper i que permetrà ubicar i descobrir els sectors d’activitat de les entitats que configuren el mercat social de la vegueria Penedès i que es farà arribar també a empreses i administracions.
  • La masovera. Mercat de productes de l’economia social i solidària de la vegueria Penedès que se celebrarà el 25 de maig a Vilafranca del Penedès i que servirà per mostrar i demostrar que el consum conscient i transformador és possible, que l’oferta existeix i és ben present al nostre territori. 

Per tirar endavant totes tres accions és necessari el suport, col·laboració i complicitat de totes les entitats de l’ESS de la vegueria Penedès. És per això que ha habilitat un formulari per recollir tota la informació requerida que cal complimentar fins al 27 de març:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrtQVhzdV7CcYrH4BTB4R9Nimtxo8WlhKs7OYwOrhhLfpWfw/viewform

0 Comments

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!