Crida a cooperatives i entitats per presentar propostes d’activitats per la VI Quinzena de l’ESS

març 25, 2024

Del 25 de maig al 8 de juny Coopsetània organitza una nova edició de la Quinzena de l’ESS, és per això que fa una crida a les entitats de l’economia social i solidària i a les administracions públiques del territori a sumar-s’hi i programar activitats

Del 25 de maig al 8 de juny torna la Quinzena de l’ESS, l’altaveu de l’economia social i solidària a l’Alt, Baix Penedès, Anoia i Garraf, que enguany arriba a la sisena edició. Amb la voluntat d’aconseguir un programa divers, transversal i participat, s’obre la convocatòria perquè totes les cooperatives i entitats de l’economia social i solidària, així com les administracions públiques puguin aportar idees o propostes concretes per sumar-se a la programació.

La Quinzena de l’ESS és una programació d’actes concentrats en dues setmanes per mostrar a la població que una altra economia més justa i sostenible amb el medi i les persones és possible i, alhora, visibilitzant totes aquelles entitats i agents que la fan possible.

Sota el lema «L’Economia Social i Solidària t’envolta» hi tenen cabuda tota mena d’activitats adreçades al públic general i professional i que d’una manera o altra serveixin per explicar o mostrar alguna experiència o concepte relacionat amb l’existència d’aquesta altra manera de fer economia, de viure i de relacionar-se. Una manera més justa, sostenible, feminista, transformadora, inclusiva, empoderadora…

El ventall de possibilitats és ampli: des de visites o passejades que ens descobreixin o posin en forma, tastos o mercats de productes, a xerrades, debats, conferències, tallers, passi de documentals i presentacions de llibres o d’iniciatives, exposicions, concerts, espectacles o sessions de joc, etc.

Si penseu en alguna activitat que sigui d’interès donar a conèixer o bé ja compteu amb alguna acció programada que podria sumar-se i crear sinergies amb la Quinzena, ompliu aquest formulari abans del dia 22 d’abril. Ens posarem en contacte amb vosaltres per treballar plegades donant-li la màxima difusió i aconseguir així, entre totes, fer xarxa i fer créixer la Quinzena de l’ESS. Més informació sobre la Quinzena aquí.

0 Comments

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!