La sisena edició de la Quinzena de l’ESS tindrà lloc del 25 de maig al 8 de juny

maig 7, 2024

La Masovera, el primer mercat de productes de l’Economia Social i Solidària de la vegueria Penedès donarà enguany el tret de sortida a la sisena edició de la Quinzena de l’ESS, la qual s’allargarà fins al 8 de juny. Al llarg de dues setmanes es programaran una quarentena d’activitats.

Amb el lema “L’Economia Social i Solidària t’envolta”, l’objectiu de la iniciativa és mostrar la riquesa i diversitat de l’ecosistema cooperatiu i de l’ESS de les comarques de l’Alt i Baix Penedès, Anoia i Garraf i deixar palès com aquesta economia transformadora és present en tots els àmbits i és capaç de proveir-nos en el nostre dia a dia.

Per tirar endavant la Quinzena Coopsetània treballa de la mà de les entitats del territori. Només d’aquesta manera s’aconsegueix teixir un programa ampli i divers com el d’enguany, en el qual hi ha propostes per a totes les edats, perfils i inquietuds. Així, entre el 25 de maig i el 8 de juny es programen des d’activitats tècniques i formatives en l’àmbit de l’economia social i solidària i especialment adreçades a les persones que formen part d’aquest ecosistema, fins a moltes d’altres de culturals, festives i esportives.

A la Quinzena hom hi trobarà sessions de cinefòrum, tallers per infants i famílies, demostracions, xerrades d’àmbits i temàtiques diverses, visites guiades per diferents elements patrimonials, tastos, activitats esportives, concerts i representacions … El programa amb totes les activitats es podrà consultar a partir del dia 14 de maig.

0 Comments

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!