L’Ateneu cooperatiu es presenta davant el Consell de direcció de la Delegació del Govern al Penedès

jul. 4, 2024

El passat 2 de juliol Coopsetània va participar a la reunió del Consell de direcció de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat al Penedès, en la qual hi van assistir els directors i directores de tots els Serveis Territorials dels diferents departaments de la Generalitat, a més del delegat del Govern. Aquest espai va permetre als representants de l’ateneu cooperatiu poder presentar els serveis que aquest ofereix com a dispositiu públic de referència en l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS) al territori, així com la manera com Coopsetània contribueix a dinamitzar i crear relacions socioeconòmiques col·lectives, democràtiques, justes i solidàries que contribueixen al creixement i enfortiment de l’activitat econòmica i la creació de llocs de treball de qualitat a la vegueria.

La reunió, que va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal del Baix Penedès, també va permetre a Coopsetània mostrar la transversalitat, riquesa i diversitat de l’ecosistema de l’ESS a les quatre comarques penedesenques i poder mostrar les fortaleses de l’economia social als diferents i compartir la riquesa i diversitat d’entitats que la conformen a l’Alt Penedès, Anoia, Baix Penedès i el Garraf. També es va poder compartir les fortaleses de l’ESS del territori en els diferents àmbits d’actuació dels departaments desplegats i es van evidenciar les múltiples oportunitats de col·laboració entre l’Ateneu i aquests serveis territorials .

Amb aquesta trobada es van activar les relacions amb cada departament per facilitar la participació i aportació de les entitats de l’ESS com a gents econòmics i socials davant els reptes, necessitats i oportunitats sectorials al territori.

0 Comments

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!