Mapa PAM A PAM

Projectes acompanyats per Coopsetània:

La Llibreteria

cooperativa en forma de cafè-llibreria ubicada a Gelida que impulsa l’economia social i solidària al territori, a més de llibres ven productes naturals i ecològics i organitza tallers i activitats.

Bildi

cooperativa creada a partir d’un estudi de disseny, que actualment s’ha afincat a Sant Joan de Mediona i que ha creat Kunlabi, un espai de cowork rural impulsor del treball conjunt i de l’economia social i solidària. És una de les cooperatives impulsores de l’ateneu.

La Vietnamita

cooperativa d’estampació manual de productes tèxtils ubicada a Vilanova i la Geltrú

Cal Trajo

cooperativa que gestiona l’espai gastronòmic de Can Pistraus, a Vilanova i la Geltrú; i que forma part de les cooperatives que impulsen l’ateneu.

Camerata Penedès

orquestra cooperativa impulsada per músics joves que actualment és l’orquestra resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca.

Viure Juntes

cooperativa d’usuàries i consumidores d’habitatge en cessió d’ús creada a Mediona que rehabilitaran una masia per fer habitatge cooperatiu.

NAPA Soluciones Ambientales

cooperativa de treball associat, consultoria ambiental. Assessoria ambiental i estratègica, gestió i protecció de recursos hídrics, avaluacions d’impacte ambiental, modelació numèrica, estudis hidrològics i hidrogeològics, disseny de pous i de xarxes de control, càlcul de l’empremta hídrica, avaluació del canvi climàtic, estudis de contaminació de sòls i aigües subterrànies.

COOP GER

cooperativa de serveis. Es crea una nova eina vinculada a l’Entitat cultural GER de Ribes que ajudarà en el camí cap a la transformació social a través del lleure i la seva activitat cultural i dinamització sociocultural al municipi i a la comarca del Garraf.

Penrose

Design & Brand Management. Cooperativa de disseny i gestió de marques amb consciència ambiental i social. Desenvolupen i potencien la comunicació visual d’empreses o entitats. 

Perpalina

cooperativa de serveis sense ànim de lucre, serveis i activitats per als seus associats, per a la millora tècnica dels seus professionals, tècnics de so i d’esdeveniments culturals, i prestació de serveis tècnics i humans al món de la cultura.

A prop Mediona

(encara no estan constituïdes però en breu ho estarà), cooperativa de treball associat d’iniciativa social sense ànim de lucre. Dur a terme activitats d’atenció i cura de les persones, d’atenció domiciliària i treball de la llar. Una altra activitat és la gestió administrativa i comptable d’entitats, petites empreses i autònoms, i d’assessorament i tràmits.

SomRiu Penedès

cooperativa de treball associat d’iniciativa social sense ànim de lucre. Atenció a la infància, acompanyament familiar, formació i assessorament, lloguer d’espais de treball, creació i venda de productes.

Llibreria Gabaldà

cooperativa de treball associat sense ànim de lucre. Lllibreria com espai cultural referencial, en el que a més de la venda de llibres, papers i diaris ajudi també a la creació de comunitats de lectors i lectores i el foment de la lectura i la creació amb activitats culturals. Posar al servei de la comunitat una eina més de transformació social, amb sensibilitat inclusiva, perspectiva feminista, coneixement situat com a recurs per a les necessitats d’associació, activisme, autoaprenentatge, art i cultura crítica i altres com els serveis editorials i documentació.

Associació FeMemòria

associació cultural que vetlla per la preservació de la memòria i la digitalització dels fons com el fons documental i fotogràfic. Associació per la reconstrucció de la memòria, la gestió i conservació del fons documentals i la dinamització social dels arxius.

Asociación Musical La Nave de Sitges

agrupació cultural que disposa de llocs de trobada per a artistes

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!