Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Formació on line: Captació de fons públics i privats. Sessió 2: “Fons privats i Pla de captació de fons”

30 abril, 2020 @ 10:00 - 12:00

Aquesta és la segona sessió d’una formació que es presenta en dues càpsules i que  té per objectiu donar eines a les emprenedores i iniciatives i entitats de l’economia social i solidària perquè tinguin més coneixements i informació per detectar les necessitats específiques de finançament de la seva entitat.També servirà per aprendre a dissenyar estratègies de captació de fons públics i privats segons les necessitats particulars de l’entitat, contribuir a la gestió i enfortiment per garantir la seva viabilitat i continuïtat amb les màximes garanties i, finalment, facilitar eines de millora de gestió. econòmica i financera. És recomanable haver participat també en la sessió 1, del dia 28 d’abril.

📆DIA: 29 d’abril
🕖HORA: de 10 a 12  hores
MODALITAT: Formació virtual
OBSERVACIONS: L’activitat, a càrrec de Facto Assessors.  Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.
DESTINATARIS: Membres de cooperatives i entitats de l’ESS (associacions, fundacions, centres especials de treball…) que ja estan en funcionament i volen aprofundir en algun àmbit en concret de la seva entitat.
CONTINGUTS: Es proposa una metodologia formativa essencialment participativa i de coaprenentatge;  apostem pel coneixement mutu, facilitant espais i dinàmiques per compartir experiències i pràctiques. En aquesta sessió es presentaran les eines per la recerca activa de finançament, per saber identificar les necessitats de finançament i elaborar un pressupost, s’explicarà com incorporar eines de seguiment i gestió, conèixer estratègies de finançament privat, adquisició de coneixement per la planificació i execució d’un pla de captació de fons , etc.
● Tipologia de fons privats.
● Les donacions.
● Les campanyes i estratègies de captació de fons privats.
Les campanyes de cofinançament: crowdfunding i matchfunding.
● El pla de captació de fons

IMPRESCINDIBLE iNSCRIPCIÓ A TRAVÉS D’AQUEST FORMULARI 👇🏻


  Formulari d'inscripció:

  Génere:HomeDona

  Mostra els detalls

  Data:
  30 abril, 2020
  Hora:
  10:00 - 12:00

  Subscriu-te al nostre butlletí

  Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

  Avís legal

  T'has subscrit correctament!