Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Formació on line: Reunions virtuals efectives

2 abril, 2020 @ 10:00 - 12:30

A l’Ateneu Cooperatiu pretenem adaptar-nos a la nova situació provocada per la crisi del COVID-19. Amb aquesta proposta formativa, busquem millorar les capacitats productives, però també de conciliació de les persones treballadores, mitjançant l’ús d’eines virtuals. Cerquem treure profit d’una situació excepcional, doncs, per aprendre mecanismes de teletreball que millorin la nostra organització i que facilitin la implementació d’aquests elements quan tornem a la normalitat.

Aquestes noves pràctiques serviran per poder desenvolupar i continuar les accions previstes prèviament a l’estat d’alarma. Per això, mitjançant els processos organitzatius i el coneixement de noves eines, podrem desenvolupar properament una segona proposta de formacions, que es desenvoluparan a través de les eines estudiades.

📆DIA: 2 d’abril
🕖HORA: 10 hores
MODALITAT: Formació virtual
OBSERVACIONS: L’activitat, a càrrec de Pau Serrat de Facto Cooperativa, SCCL, s’impartirà a través de la plataforma Zoom (Nota: no cal obrir un compte en aquesta plataforma; prèviament es farà arribar un enllaç per correu electròic a les persones participants). Material necessari: ordinador amb connexió a Internet, càmera i altaveus. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia fins arribar a 15 participants. La resta entraran en llista d’espera i es depenent del nombre d’inscrites es valorarà l’opció d’oferir una nova formació.
CONTINGUTS: En aquesta sessió coneixerem exemples de diferents eines ja preparades pel formador:

 • Quan cal organitzar una reunió?
 • Eines digitals: videoconferències i tasques
 • A qui convidem a la reunió?
 • Objectius d’una reunió
 • Metodologies per fer efectiva una reunió virtual (eines, micròfons, moderador): Ordre del dia, Preparació, Assistents, Objectius individuals i objectius grupals
 • Quines parts té una reunió? 
 • Pla d’acció i organització d’equips: Accions, Responsables, Calendari

IMPRESCINDIBLE iNSCRIPCIÓ A TRAVÉS D’AQUEST FORMULARI 👇🏻


  Formulari d'inscripció:

  Génere:HomeDona

  Mostra els detalls

  Data:
  2 abril, 2020
  Hora:
  10:00 - 12:30

  Subscriu-te al nostre butlletí

  Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

  Avís legal

  T'has subscrit correctament!