Consolida’t

Itinerari formatiu en línia adreçat a cooperatives i entitats de l’economia social i solidària que vulguin consolidar o fer créixer el seu projecte.
El programa consta de set sessions gratuïtes. Es recomana realitzar l’itinerari sencer, tot i que hi ha la possibilitat d’inscriure’s a sessions concretes.

 

Dimarts 9 d’abril de 2024, de 9:30h – 11:30h

Com elaborar un Reglament de Règim intern?

A càrrec de Facto.

Què és un Reglament de Règim Intern? Per què serveix? Què s’ha de tenir en compte a l’hora de redactar-ne un? En aquesta sessió s’aprofundirà en la importància de comptar amb un Reglament de Règim Intern i s’indicaran els passos a seguir per elaborar-ne un.

Dimarts 16 d’abril de 2024, de 9:30h a 11:30h

Sostenibilitat dels equips i provenció de conflictes

A càrrec de Quatre Cantonades

Amb mirada feminista i transversal, en aquesta sessió s’abordarà la manera com fer sostenibles els equips i prevenir conflictes.

Dimarts 23 d’abril de 2024, de 9:30h a 11:30h

Participació i governança a la cooperativa

A càrrec de Quatre Cantonades

Què vol dir participar? I governança democràtica? En aquesta sessió s’oferiran eines per cultivar la democràcia profunda de l’organització i afavorir la participació real de les persones que en formen part.

Dimarts 7 de maig de 2024, de 9:30h a 11:30h

Tot el que hem de saber per incorporar noves sòcies

A càrrec de Facto

Com es tramita la incorporació de noves sòcies a l’entiat? En aquesta sessió s’aprofundirà en el procés d’incorporació de sòcies a l’entitat, en tot allò que cal tenir present i en les eines ho poden facilitar.

Dimarts 14 de maig de 2024, de 9:30h a 11:30h

Les claus per una bona gestió societària, comptable i fiscal

A càrrec de Facto

Quines obligacions es desprenen dels estatuts socials de les entitats? i de la Llei de Cooperatives? Aquesta sessió se centrarà en tot el què cal cal tenir present per dur a terme una bona gestió societària, comptable i fiscal.

Dimarts 21 de maig de 2024, de 9:30h a 11:30h

Gestió econòmica i financera

A càrrec de Facto

Què cal saber i tenir en compte per interpretar les dades econòmiques i financeres abans de prendre decisions estratègiques per l’entitat? en aquesta sessió es parlarà de viabilitat, sostenibilitat, anàlisi i interpretació dels estats comptables i sobre estratègia econòmica i financera.

Dimarts 28 de maig de 2024, de 9:30h a 11:30h

Eines i tècniques de comercialització

A càrrec de Facto

Sessió centrada en oferir eines per millorar la sostenibilitat dels projectes d’economia social i solidària a través del coneixement d’elements de comercialització ètica i tècniques per augmentar el número de socis, projectes i facturació.

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!