MODA INFANTIL. ENS VESTIM O ENS VESTEIXEN?

Dissabte, 1 d’octubre. 11.30 h.

Cal Trajo. Vilanova i la Geltrú

Hi ha projectes alternatius a la fastmoda actual infantil?  Responen les necessitats i la demanda davant de l’oferta en la roba infantil? Ens calen alternatives més sostenibles ecològica i econòmicament?  A més de la xerrada també hi haurà un taller d’estampació infantil

Amb la participació dels projectes: Aiuolas in the Beach, Ual·la Barcelona i Som Llavors.

Aioulas on the beach

Aiuolas On the Beach neix a partir del joc amb el meu fill. A través de jocs amb ell vaig començar a dibuixar i a través d’aquest va sorgir la necessitat de crear roba per nens.

Una roba que aportes els colors i formes que em recorden la infantesa. Sense distinció de gèneres. Una roba de producció Local, de curtes tirades de producció, comode i per el dia a dia.

 

Ual·la Barcelona

Complements per bebés amb estil. Ual·la és un projecte que treballa amb una producció ètica, local i sostenible, amb una filosofia zerowaste.

 

Som Llavors

Projecte liderat per una parella inquieta que s’ha embarcat de ple en el món de l’emprenedoria i la criança conscient. El nostre propòsit és transmetre i fer créixer, com si d’una llavor es tractés, un model de criança respectuosa envers els infants i el medi ambient.

 

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!