Del 6 d’octubre al 10 de novembre Coopsetàni organitza el cicle de xerrades i debat Desnormalitza’t.

La iniciativa, que enguany arriba a la seva tercera edició, té per objectiu qüestionar allò normatiu al voltant d’algun àmbit i presentar les alternatives que s’erigeixen al model imperant. Sota el lema “Mengem o se’ns mengen?” enguany, l’agroecologia i l’alimentació es posaran al centre del debat.

 

Divendres,
6 d’octubre. 19 h.

Cal Trajo. Vilanova i la Geltrú.

Presentació de la revista Aliment

Presentació d’aliment, un monogràfic editat per Crític centrat en la crisi alimentària. L’activitat tindrà un format de conversa i hi participaran Laia Soldevila, directora de la revista; Ricard Huguet, pagès agroecològic i activista; i Carolina Zerpa, del grup de consum La Vinagreta i del col·lectiu Cuchara.

DIVENDRES,
27 d’octubre. 18 h.

Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú

Debat. Sector primari en crisi. Si no hi ha relleu… què?!

Debat al voltant del futur del sector primari. Amb la participació d’Adrià Ramón, responsable del projecte Coop-era; Lucie Lafleur, directora de l’Acadèmia Rústika, i Jaume  Carnicer, patró major de la Confraria de Pescadors de Vilanova. Abans del debat es farà una demostració de pesca tradiciona a càrrec d’una família de pescadors vilanovina.

DISSABTE,
28 d’octubre. 11h.

La Cooperadora. Igualada

Xerrada. Eco sí, però a quin preu?

Conversa entre el doctor en biologia i president del col·lectiu Eixarcolant, Marc Talavera, i el pagès Enric Córdoba al voltant de l’alimentació ecològica, els segells i els certificats. Què hi ha darrere el segell? Què implica per als petits elaboradors tenir-lo? Moderat per Aran Reguant de la cooperativa l’Aresta.

DIVENDRES,
10 de novembre.
18 h.

SALA DE PLENS (edifici de les dependències municipals de la platja). Platja de Calafell

Demostració de cuina i tertúlia. Cuinem amb sobirania?

Conversa al voltant dels fogons i a càrrec del cuiner David Vernet, cuiner del restaurant El vell Papiol, i Esther Andreu, productora d’oli d’oliva Torclum, ambdós membres dell col·lectiu Terra i Taula del Baix Penedès per reivindicar el llegat culinari i reflexionar al voltant de com i per què escollim el que mengem o el malbaratament associat als hàbits que ens aboca la indústria. En acabar es podran degustar els plats cuinats.

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!