L’Ate Vilanova

Bar restaurant cooperatiu dedicat a la cuina de proximitat que gestiona l’espai gastronòmic de l’Ateneu Vilanoví. Ofereix una oferta gastronòmica de mercat, adaptada responsablement al producte de temporada i en constant...

Associació de Productors de la Conca d’Òdena

L’Associació de Productors de la Conca d’Òdena neix en el marc del projecte del Parc Agrari de la Conca d’Òdena amb l’objectiu d’agrupar els productors del sector primari, d’índoles molt diverses, per treballar plegats....

Slow Food Educa

Slow Food Educa promou i desenvolupa l’educació alimentària i ambiental a tota l’escola, introduint la sensorialitat i el gust com a punt de partida perseguint els valors de proximitat, sostenibilitat i la preservació de la biodiversitat. També treballa per la...

Kunlabi

Kunlabi és una iniciativa de Bildi per impactar al territori transformant dinàmiques a través del cotreball, la cultura del disseny i el foment del cooperativisme. És un espai de treball, reunió, col·laboració, aprenentatge i oci en ple entorn rural, un glop fresc...

Jaç Roig

Jaç Roig és la cooperativa que vol donar continuïtat al llegat i l’activitat del Jaç Roig Taverna-Restaurant, un projecte sociopolític, cultural i gastronòmic amb 25 anys d’història, un espai de referència a Capellades. El Jaç Roig ha esdevingut punt de...

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!