Una nova campanya d’economia social presentarà 12 projectes cooperatius d’èxit

nov. 4, 2019

El Programa d’Economia Social de la Generalitat de Catalunya ha impulsat una campanya per donar a conèixer projectes cooperatius d’èxit al territori català.

La campanya, elaborada per l’equip de comunicació del programa i que compta amb material audiovisual treballat per la cooperativa Produccions Saurines, busca presentar un total de dotze projectes cooperarius entre els mesos de novembre i gener a través dels canals comunicatius i les xarxes socials dels catorze ateneus cooperatius de Catalunya.

Els vídeos serviran per difondre els valors cooperatius i els avantatges de l’economia social; una alternativa al sistema actual que cada vegada genera més llocs de treball i suposa una opció atractiva per a centenars de projectes empresarials.

Paisatges cooperatius

Els vídeos de la campanya aniran etiquetats amb el hashtag #paisatgescooperatius, i seran representatius de projectes cooperatius de diferents àmbits: s’hi han agrupat iniciatives urbanes, rurals, turístiques i també industrials i tecnològiques. El material servirà per donar a conèixer diferents empreses catalanes que treballen amb economia social i solidària i demostrar que aquesta economia és una oportunitat d’èxit.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!