Coopsetània canvia la seu de Vilafranca i es trasllada a les noves oficines d’Entrem

març 6, 2023

Des del mes de març que Coopsetània ha traslladat la seva oficina de Vilafranca a les noves instal·lacions que el grup cooperatiu Entrem ha inaugurat al carrer Germanor, 34 de la capital de l’Alt Penedès per oferir serveis i programes de la seva Àrea d’Atenció a les Persones.

Les noves oficines estan situades al barri del Poble Nou i a banda d’un espai propi per acollir tot l’equip humà que forma part de l’Ateneu, compta també amb diferents espais polivalents per oferir formacions i reunions.

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!