Coopsetània celebra la primera assemblea de 2023 a l’Ecomuseu de la Mar de Calafell

abr. 4, 2023

Divendres, 31 de març, les entitats promotores, participants i administracions públiques de la vegueria Penedès van reunir-se en assemblea a La Destil·leria. Ecomuseu de la Mar de Calafell, que alhora és seu de la Comunalitat de Calafell.

En aquest espai històric i singular, i amb la participació d’una trentena de persones, l’equip tècnic de Coopsetània va presentar, en primer lloc, el pla de treball d’enguany i va repassar el calendari d’activitats i objectius previstos. La segona part de l’assemblea va consistir en una dinàmica per generar entre totes eines per a la promoció de la compra pública responsable a la vegueria Penedès, donat que, la primera Taula Territorial de l’any es dedicarà justament a aquest àmbit.

Després d’una pausa cafè on es van poder degustar diferents propostes elaborades pel col·lectiu Eixarcolant, entitat participant de Coopsetània, van anunciar-se les dates de la Quinzena de l’ESS (del 2 al 16 de juny), una de les activitats més destacades que s’organitzen des de l’ateneu adreçades a la difusió de l’economia social i solidària entre el gran públic, així com l’eix vertebrador d’enguany i la imatge gràfica que ha anat a càrrec de la cooperativa de disseny i comunicació Bildi. Justament, per elaborar una programació diversa i rica es va convidar a totes les participants a proposar activitats que puguin ajudar a engrandir la Quinzena.

Després d’un torn obert de preguntes i aprofitant que l’assemblea se celebrava a la seu del Patí Calafell, entitat que forma part de la Comunalitat de Calafell Entre la Terra i el Mar, una representant de la Comunalitat va explicar a totes les assistents els principals eixos de treball i objectius que persegueix la Comunalitat, l’única que hi ha a la vegueria Penedès.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!