El pendesenc Juli Silvestre ha estat nomenat Director General d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives 

jul. 4, 2023

Aquest dimarts el Govern de la Generalitat ha nomenat a Juli Silvestre i Martínez director general d’Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives del Departament d’Empresa i Treball en substitució de Josep Vidal Fàbrega, que va ser nomenat secretari general del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural el passat mes de juny.

Juli Silvestre ha estat Director del grup cooperatiu Entrem SCCL des de l’any 2021 i fins a l’actualitat. A més, ha ocupat el càrrec de gerent de les cooperatives CET Nou Verd SCCL, Nou Set EI, SCCL i de l’Associació Entrem-hi entre el 2010 i 2021.

Prèviament, entre els anys 2003 i 2010, va ser cap de l’àrea d’inserció laboral de la Fundació Un Sol Món de l’Obra Social de Caixa Catalunya; del 1997 al 2003 va ocupar la gerència de la Fundació Formació i Treball i entre el 1996 i 1998 va ser el responsable de comptabilitat i finances de Veterinaris sense fronteres.

Vinculat a l’Economia Social i Solidària des de fa més de 25 anys, Juli Silvestre i Martínez és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona (UB). Entre 2019 i 2023 ha estat alcalde de Mediona. També ha format part de les Juntes de la Federació d’Empreses d’Inserció (FEICAT) i de Coop57.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscriu-te al nostre butlletí

Rebràs les últimes novetats de Coopsetània

Avís legal

T'has subscrit correctament!